Nyomtatás
hétfő, 07 március 2016 15:05

XIII. GTK TDK

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

tdk logoA Gazdaságtudományi Kar 2015/16. tanév tavaszi félévben a tizenharmadik önálló Kari Tudományos Diákköri Konferenciát rendezi meg, amelyre nagy szeretettel várja a jelentkezőket az egyetemi karokról. Szeretnénk, ha ezen a rendezvényen is minél több tehetséges hallgató munkáját ismerhetnénk meg.

 

Különösen javasoljuk a felkészülést az MSc szakokra, a doktori képzésre jelentkezőknek és az államilag finanszírozott helyek elérését tervezőknek. Kérjük és várjuk továbbá azon hallgatók konferenciára való jelentkezését, akik korábban vagy jelenleg részt vesznek a Gazdaságtudományi Kar valamely projektjében vagy a szakkollégiumi munkában.

 

A kari megmérettetésen szereplő legeredményesebb pályamunkák készítői lehetőséget kapnak, hogy 2017 tavaszán az Országos Tudományos Diákköri Konferencián is részt vehessenek.

A részvétel nyitott az osztatlan, alap és mesterképzésben részt vevő, aktív státuszú egyetemi hallgatók számára (kari megkötés nélkül). A mesterszak esetén kikötés, hogy a konferencia idején abszolutóriummal még nem rendelkezhetnek!

A dolgozatok formai követelményei és a nevezés feltételei az OTDK és az egyes szekciók honlapján elérhetők, lehetőség van – szakterületi választás szerint – a Közgazdaság-, Agrár- és az Informatikatudományi szekciókban való indulásra is. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az országos szabályozásoknak megfelelően a Kari TDK-ra teljes dolgozatot kell leadni, amelyen azonban módosítások tehetők a kari megmérettetést követően. Ezért fontos, hogy a tervezett szekció elvárásainak megfelelően készüljenek el a pályamunkák.

Ahhoz, hogy a szekcióbeosztásokat és a meghívót előzetesen el tudjuk készíteni, kérjük, hogy a kari TDT weboldalán elérhető jelentkezési lapot elektronikusan jutassák el az abban megadott címekre minél hamarabb, de legkésőbb április 8-ig.

Bármilyen kérdés szívesen állunk rendelkezésre.

A TDK legfontosabb időpontjai:

Jelentkezési lap leadásának határideje: 2016. április 8.
Dolgozat végső leadási határideje: 2016. április 20.  
Kari TD Konferencia: 2016. május 4. (közös, 4 kari esemény)

Kérdéseivel és javaslataival keressék bátran a szervezőket!

Kaposvár, 2016. március 7.

 

Dr. Szente Viktória, Kari TDT elnök
szente [PONT] viktoria [KUKAC] ke [PONT] hu

Dr. Gál Veronika, Kari TDT titkár
gal [PONT] veronika [KUKAC] ke [PONT] hu

Bareith Tibor, hallgatói képviselő
bareith [PONT] tibor [KUKAC] ke [PONT] hu

Megjelent: 7759 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 07 március 2016 15:08
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat