Nyomtatás
péntek, 27 szeptember 2019 11:14

Kari TDK - FELHÍVÁS

tdk logoFELHÍVÁS

A Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar 2019/2020. tanév őszi félévben 2019. november 13-án rendezi meg a Kari Tudományos Diákköri Konferenciát (TDK), amelyre nagy szeretettel várja a jelentkezőket a karokról. Szeretnénk, ha ezen a rendezvényen is minél több tehetséges hallgató munkáját ismerhetnénk meg.

A TDK lehetőségét ajánljuk minden hallgatónk figyelmébe, aki szeretne bekapcsolódni az intézetek kutatási munkájába és szeretnének tudományos szakmai tapasztalatot szerezni. A kari tudományos diákköri konferenciákon résztvevő legjobb hallgatók részt vehetnek 2021. tavaszán az Országos Tudományos Diákköri Konferencián. Különösen javasoljuk a felkészülést az MSc szakokra, a doktori képzésre jelentkezőknek és az államilag finanszírozott helyek elérését tervezőknek. Kérjük és várjuk továbbá azon hallgatók konferenciára való jelentkezését, akik korábban vagy jelenleg részt vesznek a Gazdaságtudományi Kar valamely kutatási projektjében vagy a szakkollégiumi munkában.

A kari megmérettetésben az „A” tagozatban indulók közül az első helyezett versenyzője pénzjutalomban is részesül, amelyet a Geszti Szilárd Alapítvány támogat.

Jelentkezés feltételei:

A részvétel nyitott a FOSZK, alap és mesterképzésben részt vevő, aktív státuszú egyetemi hallgatók számára (a képzési formától, az oktatás nyelvétől függetlenül és kari megkötés nélkül), akik a gazdaságtudományok területén szeretnék munkájukat bemutatni.
A Kari Tudományos Diákköri Konferenciára két tagozatba lehet jelentkezni:

  • A tagozat: befejezett, önálló kutatási eredménnyel rendelkezők részére
  • B tagozat: folyamatban lévő, önálló kutatási eredménnyel még nem rendelkezők részére
Formai követelmények:
  • “A” tagozat: A dolgozatok formai követelményei és a nevezés feltételei az OTDK és az egyes szekciók honlapján elérhetők, lehetőség van – szakterületi választás szerint – a Közgazdaság-, Agrár- és az Informatikatudományi szekciókban való indulásra is.
  • “B” tagozat: A dolgozatok formai követelménye elérhető a kari TDT oldalon. A “B” tagozatban indulók rövidebb terjedelmű (min. 5 oldalas) pályaművel indulhatnak.

Formai követelmények elérhetősége: http://gtk.ke.hu/tehetseg-gondozas/kari-tudomanyos-diakkori-tanacs/letoltheto-kiadvanyok-dokumentumok

 
Jelentkezés menete és határidők:

  • Jelentkezési lap és összefoglaló megküldése: 2019. október 22.
  • Dolgozat benyújtásának végső határideje: 2019. november 04.
  • Kari TDKonferencia: 2019. november 13. 10.00


Kérjük, a jelentkezési szándékot a felhívás megjelenését követően, de legkésőbb 2019. október 22-ig jelezzék Sántosi Péternek a tdk [PONT] gtk [KUKAC] ke [PONT] hu e-mailben 400-800 karakter (szóközökkel) hosszúságú összefoglaló, név, szak, a dolgozat címét magyarul és angolul, konzulens(ek) megadásával. Ez történhet szabad formátumú levélben vagy a kari TDT oldalról letölthető jelentkezési lapon.

A kari konferencián való indulás feltétele a TDK dolgozat kéziratának leadási határidőn belüli megküldése. A dolgozatokat csak elektronikusan, *.pdf formátumban kell benyújtani, az összefoglalókat szintén elektronikusan, azonban word formátumban kérjük megküldeni. A kézirat magyar és angol nyelven egyaránt készíthető!

Kérjük, hogy jelentkezési lapot és az összefoglalókat (2019. október 22.), valamint a kész dolgozatokat (2019. november 04.) a konzulensek küldjék meg a tdk [PONT] gtk [KUKAC] ke [PONT] hu címre rövid szabad megfogalmazású nyilatkozatukkal, hogy a munka készítéséhez hozzájárultak.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat