Nyomtatás
szerda, 14 augusztus 2019 16:20

Újabb professzor erősítheti egyetemünket

Dr. Varga József egyetemi tanári pályázatát a MAB is támogatta

Támogatta a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság Dr. Varga József egyetemi tanári pályázatát. A habilitált egyetemi docens 2006 óta dolgozik a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karán.

Dr. Varga József egyetemi tanári pályázatát az előkészítő bizottság, a Kari Tanács, a Szenátus és nemrégiben a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság is támogatta. A MAB a Kaposvári Egyetem egyetemi docensének tudományos kutatói munkásságát és az oktatási, oktatásfejlesztési tevékénységét is magas színvonalúnak értékelte.

A kinevezést az Emberi Erőforrások Minisztériuma jóváhagyása és Áder János köztársasági elnök aláírása után veheti át a Kaposvári Egyetem oktatója.

Dr. Varga Józseffel együtt összesen nyolc egyetemi tanár erősíti a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karát.

 

Varga József 1987-ben végzett okleveles közgazdaként a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem. PhD fokozatát 2003-ban a magyar agrárpolitika egyes pénzügyi vonatkozásai témában szerezte. 2006-ban egyetemi docensként kezdett el dolgozni a Kaposvári Egyetemen. 2014-ben habilitált doktori címet szerzett a Kaposvári Egyetem Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskolájában. Kutatási témai a modern pénz- és bankrendszer működése, a helyi pénzek valamint az iszlám bankrendszer működése.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat